HW nároky AC: Origins jsou umírněné
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka HW nároky AC: Origins jsou umírněné

HW nároky AC: Origins jsou umírněné

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

6. 10. 2017 14:03 16
Reklama

Nový díl série Assassin’s Creed je bez pochyb jednou z nejočekávanějších her tohoto podzimu, dosud však mohli hráči na PC jen tápat nad tím, zda jejich železo utáhne i další kapitolu příběhu, jež bude v tomto případě zasazená do starověkého Egypta.

Nejistota však končí, neboť Ubisoft nově vypouští do světa nároky na hardware v podání tohoto titulu a sami si tak můžete nově zkontrolovat to, zda vaše PC sestava dostojí nárokům tohoto dílu série:

Minimální požadavky

OS: Windows 7 se SP1 nebo novější, ale pouze 64 bitové verze
CPU: Intel Core i5-2400s 2,5 GHz / AMD FX-6350, 3,9 GHz
Grafika: Nvidia GTX 660 / AMD R9 270 (minimálně 2 GB VRAM)
RAM: 6 GB

Doporučené požadavky (Full HD)

OS: Windows 7 se SP1 nebo novější, x64
CPU:  Intel Core i7-3770, 3,5 GHz / AMD FX-8350, 4,0 GHz
Grafika: Nvidia GTX 760 / AMD R9 280X (3GB VRAM)
RAM: 8 GB

Jak vidno, o nic jakkoli přehnaného se nejedná. My k tomu již jen doplníme, že doporučená sestava má ambice rozjet hru v 1080p rozlišení a s nastavením detailů na hodnotu „high“. Na disku si poté hra uzme zhruba 45 GB místa.

A pokud se již vyloženě nemůžete dočkat a rádi byste se o hře dozvěděli ještě něco více, tak vás můžeme pozvat ještě k níže přiloženým záběrům přímo z hraní. Ty pocházejí z produkce magazínu USgamer, který měl možnost vyzkoušet si hru na chystané konzoli Xbox One X, kde hra běží ve 4K rozlišení a kde je prý zároveň také neuvěřitelně svižná. Potvrzení o počtu snímků za vteřinu však v rukách nemáme.

Assassin’s Creed: Origins vychází 27. října na PC i na konzole a předobjednávat můžete například na Xzone, kde naleznete i edice s mikinou s herním motivem a další zajímavé bonusy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama