Jaké třídy budou obsahem Gran Turisma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jaké třídy budou obsahem Gran Turisma

Jaké třídy budou obsahem Gran Turisma

David Plecháček

David Plecháček

6. 10. 2017 10:19 4
Reklama

Sony si toho exkluzivního na podzim příliš nenechala. Sází na jedinou kartu. Jejím esem má být Gran Turismo Sport, které už dávno není jen přechodným krokem úspěšné série, ale plnohodnotným a právoplatným následovníkem. Proto je jasné, že nás bude Polyphony Digital zásobovat značnou porcí marketingového obsahu.

Tlak na spotřebitele se bude stupňovat s blížícím se datem vydání. GT vychází už 18. října, a jelikož nás od tohoto dne dělí ani ne dva týdny, ukážeme si rovnou tři videa, která vám představí to – z pohledu vývojářů – nejdůležitější.

Zatímco dvě z videí představují klasické trailery (jeden představuje trať v Interlagos a druhý se spoléhá na klasické střihy detailního provedení hry), ten třetí a zároveň nejdelší v kostce vysvětluje, co je vlastně obsahem hry a co která skupina vozidel znamená. Pokud tedy nejste úplně kovaní v jednotlivých sériích, následující video vám udělá jasno.

V Gran Turismu Sport je celkem šest tříd. N zahrnuje sériově vyráběné vozy od pomalejších až k rychlým exkluzivním značkám. Čtvrtá kategorie je ekvivalentem série GT4, která se vyznačuje jen lehce upravenými vozy bez větších zásahů. To naopak Group3, tedy ekvivalent GT3, už je v tomto ohledu jinde a představuje ryze závodní vozidla s ekvivalentními zásahy do všeho možného. Nejvyšší třída poté představuje prototypy, které známe nejčastěji z Le Mans.

Zatím jsme ale mluvili o čtyřech kategoriích, dvě nám ale ještě zbývají. V Gran Turismu Sport jsou i vozidla pro off-roadové tratě. Nejedná se vyloženě o rally, ale tím spíš využijete sílu upravených speciálů. A poslední skupinou jsou auta, která se nikam jinam nehodí. Však se podívejte sami. A pak nezapomeňte ani na dva další trailery, byť jsou více méně tak trochu do počtu. A pokud se vám Gran Turismu zalíbí, můžete jej předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama