Gravity Rush 2 vypne on-line funkce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gravity Rush 2 vypne on-line funkce

Gravity Rush 2 vypne on-line funkce

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

9. 10. 2017 10:19 4
Reklama

Gravity Rush 2, pokračování původně pouze kapesního titulu určeného pro PS Vitu, dopadlo celkem dobře a hra si odnášela solidní hodnocení (viz Metacritic či naše recenze). Jedním ze zajímavých prvků hry nicméně byla možnost sdílet své zážitky i s druhými hráči, brzy však bude tato funkcionalita zcela vypnuta.

Příští rok 19. ledna totiž dojde ke kompletnímu vypnutí on-line složky hry a spolu s tím tedy hráči přijdou i o možnost řady sociálních funkcí a interakcí. To v praxi znamená nemožnost zasílat i odstávat dodatečné výzvy, sdílení obrázků s tajnými lokacemi pokladů, prohlížet on-line žebříčky a další drobnosti, jež do hry přinášely sociální interakci.

Jako kompenzaci přinesli vývojáři zdvojnásobení odměn v podobě takzvaných Dusty Tokens, za pomocí kterých lze odemykat herní předměty a které je stále možné získávat i s pomocí oněch kamarádů a v režimu on-line.

Tak jako tak tato zpráva znamená rovněž omezení v podobě možnosti odemykání dalšího obsahu v podobě kostýmů či talismanů. Ty bude zřejmě možné odemykat rovněž pouze do výše zmíněného data. To samozřejmě znamená, že lovci odměn a ti z vás, kteří rádi vyzobáváte veškerý herní obsah, tak stále ještě nějaký ten čas určitě máte.

My k tomu již pro úplnost dodáme jen to, že hra je k mání na Xzone, kde lze pořídit i remasterovanou verzi dílu prvního. Obě hry jsou přitom exkluzivně k mání pouze na PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama