Čtěte, jak se změní Star Wars Battlefront
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Čtěte, jak se změní Star Wars Battlefront

Čtěte, jak se změní Star Wars Battlefront

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 10. 2017 13:16 2
Reklama

Čerstvě ukončená betaverze on-line akce Star Wars Battlefront II (naše dojmy čtěte zde) již přináší své ovoce a EA ruku v ruce s týmy DICE, Motive a Criterion dávají na vědomí změny, které do hry na základě zpětné odezvy od hráčů zavítají.

Ty se týkají zejména lootu a toho, jakým způsobem budou moci hráči přijít k těm nejlepším kouskům výbavy. Ty bude možné získat pouze za pomocí poctivého hraní a nepůjde to vzít zkratkou skrze utrácení reálných peněz a hromadné nakupování krabic s odměnami. Stejně tak nepůjde vylepšovat a odemykat výbavu dle libosti a hráči budou muset nejprve dosáhnout určité úrovně. Toho přitom nebude možné docílit jinak než poctivým hraním.

Krabice s vybavením budou navíc rozmanitější a půjde je také získávat i více způsoby, například plněním vypsaných výzev. Při zisku duplikátní Hvězdné karty (Star Card) pak například hráči obdrží možnost vylepšit si jakoukoli jinou stávající.

Těch zamýšlených a třeba ještě ne zcela konkretizovaných změn ale bude nakonec více, jejich kompletní výčet každopádně můžete vidět na webu hry. Zavítat pak určitě můžete například ještě i na Xzone, kde si můžete hru přeobjednat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama