Tvůrci PUBG bojují s podvodníky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tvůrci PUBG bojují s podvodníky

Tvůrci PUBG bojují s podvodníky

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

15. 10. 2017 15:31 3
Reklama

Stejně jako Epic čile bojuje s neférovým jednáním hráčů v rámci on-line akce Fortnite (a připomenout můžeme i příslib soudních sporů), tak stejně tak i nově odštěpený tým PUBG Corporation zápasí s podobně se chovajícími hráči v rámci masivně úspěšné akce PlayerUnknown's Battlegrounds.

To už momentálně znamená zamezení v přístupu do hry více než třem stům tisícům hráčům (počítáno od březnového spuštění hry), což by samo o sobě pro mnohá menší studia znamenalo kvalitní hráčkou základnu již samo o sobě. Nicméně v případě PUBG se jedná o pouhou kapku v moři, neboť i tak se každý den do hry podívá i více než dva miliony hráčů naráz (v době psaní tohoto článku hra dle statistik Steamu atakuje hranici 2,2 milionů hrajících).

Z informací služby bojující proti podvodníkům (BattlEye) nadále vyplývá, že se denně rozdá mezi šesti až třinácti tisíci bany s tím, že drtivá většina těchto omezení putuje do Číny.

Obrovské množství hráčů s sebou zkrátka přináší i riziko v podobě velkého množství podvodníků, kteří se snaží docílit úspěchu ve hře i jiným než zcela poctivým způsobem. Z uvedených cifer je však zřejmě, že se tento tým snaží a pokouší se svým hráčům přinést nejlepší možný zážitek.

Ten přitom ještě během letoška dorazí také na Xbox One a hráčská základna se tím ještě nadále výrazným způsobem rozroste. Verze pro PlayStation 4 je však zatím v nedohlednu, neboť Microsoftu se myšlenka konzolové exkluzivity skutečně líbí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama