Michel Ancel by se rád vrátil k Raymanovi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Michel Ancel by se rád vrátil k Raymanovi

Michel Ancel by se rád vrátil k Raymanovi

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

16. 10. 2017 12:15 3
Reklama

Už tomu bude nějaký ten pátek, co světlo světa spatřil poslední velký díl série Rayman, nicméně značka zcela jistě na živu stále ještě je. A dočkat bychom se v budoucnu mohli i nějakého dalšího pokračování, což se nyní dozvídáme od samotného tvůrce celé série – od Michela Ancela.

Ten o snu vrátit slavného hrdinu zpět do popředí a připomenout jej hráčům po celém světě hovoří na Instagramu, kde sdílí fotografii slavné postavičky viděnou v nejmenovaném bazaru. Takový osud si jistě hrdinové nezaslouží a na to konto Michel Ancel avizuje, že po dokončení Wild a Beyond Good & Evil 2 by se rád vrátil k vývoji i této legendární postavičky, které s výjimkou kloubů nechybí nic zásadního, čím by měl kterýkoli hrdina jinak oplývat.

Zároveň však nejde o příslib brzkého oznámení – prehistorický Wild totiž ještě není dokončen a stejně tak víme i to, že ani Beyond Good & Evil zřejmě hned tak nevyjde. Současná zpráva je však alespoň sympatickým příslibem toho, že ani na tohoto hrdinu slavný francouzský tvůrce a designér nezapomíná. Teď tedy nezbývá než doufat, že stejného názoru bude i Ubisoft, který zrovna v polovině září vydal Rayman Legends Definitive Edition na Nintendu Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama