RPG ELEX zve do hry novým trailerem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka RPG ELEX zve do hry novým trailerem

RPG ELEX zve do hry novým trailerem

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 10. 2017 14:14 2
Reklama

Za pomocí svižné moderní hudby a v doprovodu prostřihů z akce kombinující prvky fantasy her i sci-fi titulu zasazeného do jinak post-apokalyptického prostředí láká tým Piranha Bytes k čerstvému vydání svého akčního RPG ELEX.

Nejde přitom o žádné začátečníky – ELEX, neboli Eclectic, Lavish, Exhilarating, Xenial pochází od tvůrců kvalitních RPG sérií Risen a dříve také Gothic, což už samo o sobě u některých fanoušků může vyvolávat pozitivně laděnou zvědavost.

Tu nadále mohou probouzet již i přiložené záběry ze hry, které přinášejí náhled na skutečně pohádkově laděný svět, který však v případě této konkrétní hry na hrdiny přináší také řadu významných nebezpečí. Ta přímo vyplynula z obrovské katastrofy, kdy na zemi dopadl meteor přinášející dosud neznámou látku, jež těm, kteří jí ovládají, dokáže přinášet magické schopnosti i energii pro pohon strojů. Zkrátka bohatství, o které je potřeba svádět nelítostné souboje.

Svoji vstupenku do světa hry si každopádně již nyní můžete pořizovat například na Xzone. Těšit se pak ale určitě můžete i na naši recenzi. A pokud jste již do hry stihli čerstvě naskočit i vy sami, tak se o vaše první dojmy určitě podělte v diskuzi pod článkem.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama