Detaily rozšíření The Turning Tides pro BF1
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Detaily rozšíření The Turning Tides pro BF1

Detaily rozšíření The Turning Tides pro BF1

Pavel Makal

Pavel Makal

23. 10. 2017 12:17 1
Reklama

I přesto, že se mílovými kroky blíží Star Wars: Battlefront II, nezapomíná vydavatelství EA ani na dalšího multiplayerového koně ze své stáje. Řeč je pochopitelně o loňském Battlefieldu 1, který se už dočkal dvou rozšíření a to třetí je pomalu za dveřmi. Nyní se vývojáři chlubí s celou řadou detailů o jeho obsahu.

Už v prosinci se majitelé Premium passu nebo ti, kteří si nové rozšíření s názvem Turning Tides pořídí, mohou těšit na dvě zbrusu nové mapy - Achi Baba slibuje rychlou a intenzivní akci, zasazenou do britské ofenzivy na poloostrov Gallipoli v roce 1915. Útočící jednotky čeká nelehký úkol - obsadit důležitou pozici na vrcholu kopce. Druhá prosincová mapa pak nese název Cape Helles a užijete si na ní boj na zemi, na vodě i ve vzduchu. 

Tím ale výčet nekončí, v lednu přibydou další dvě mapy - Heligoland Bight, kde se spolu střetnou britské a německé jednotky v masivní námořní a letecké bitvě, a Zeebruge, na níž si budeme moci připomenout útok na stejnojmenný přístav. Kromě toho se můžeme těšit na příchod nové frakce, tentokrát se jedná o britskou námořní pěchotu. Čeká na nás šest nových zbraní - zákopová karabina M1917, Maschinenpistole M1912/P.16, Farquhar-Hill, kulomet M1917, karabina Carcano M91 a Type 38 Arisaka. Zbraně na blízko pak zastoupí námořní šavle či kotevní hák.

Dostaneme také příležitost vyzkoušet si novou roli elitního infiltrátora, který se dokáže nepozorovaně prohánět bojištěm a tiše působit škody v nepřátelských řadách. Má trvalý bonus ke sprintu, dokáže rozmisťovat spawnovací body a v nejhorším může přivolat dělostřeleckou podporu. Co se týče nové vojenské techniky, dostaneme příležitost osedlat torpédoborec třídy L a novou vzducholoď třídy C, do níž se vejdou hned čtyři hráči naráz. 

Samozřejmě nemůže chybět nová operace s všeříkajícím názvem Gallipoli. Do hry také přibydou širší možnosti úprav jednotlivých tříd a nový režim Conquest Assault, vycházející z populárního Conquestu. Turning Tides vychází v prosinci na PC, PS4 a Xboxu One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama