Pokračování PUBG zřejmě vůbec nehrozí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pokračování PUBG zřejmě vůbec nehrozí

Pokračování PUBG zřejmě vůbec nehrozí

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

23. 10. 2017 13:07 2
Reklama

Hra jako služba je zaklínadlem dnešní doby a dle očekávání se to bude týkat i úspěšné on-line akce jménem Playerunknown’s Battlegrounds. To ve své podstatě znamená především to, že druhý díl minimálně několik let nebude na pořadu dne.

V minulosti jste mohli číst podobná slova o League of Legends a i zde to má stejný zákulisí – není důvod pro vznik čehokoli nového, dokud to staré stále ještě dobře funguje. Postupným vylepšováním enginu lze navíc dnes docílit i technologické pokroku a tvůrcům tak jen ve své podstatě stačí sledovat vývoj preferencí hráčů a těm hru aktivně přizpůsobovat a sypat do ní stále nový obsah.

To prý bude trvat minimálně po následujících pět let, během kterých se hra jistě stihne klidně i zásadním způsobem obměnit, což bude mít mimo jiné i podobu přidání více herních map a optimalizací samotné hratelnosti. Zcela vyloučené takové pokračování přitom v tuto chvíli určitě není, tvůrci však plánují maximální životnost původní hry, což ostatně není u on-line titulů již kdovíjak vzácné.

A na závěr můžeme jako perličku z čerstvého rozhovoru pro magazín IGN ještě zmínit to, že Graham Green slibuje na konzoli Xbox One dostupnost jak v rámci digitální distribuce, tak i na fyzických nosičích. Konkrétní datum vydání však bohužel stále ještě neznáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama