Porovnejte GT Sport a Forzu, PC2 a Driveclub
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Porovnejte GT Sport a Forzu, PC2 a Driveclub

Porovnejte GT Sport a Forzu, PC2 a Driveclub

David Plecháček

David Plecháček

23. 10. 2017 08:30 10
Reklama

Gran Turismo Sport je hra, kterou v současnosti řeší celý svět. Alespoň do doby, než budeme řešit další novinky letošního roku. Jenže na rozdíl od nich jsou závodní hry pro vývojáře poměrně nevděčným žánrem. Snadno se totiž, minimálně po grafické stránce, srovnávají mezi sebou, protože Nissan GT-R by měl vypadat stejně v Gran Turismu, Project Cars, Forze nebo Driveclubu. Stejně jako všechno ostatní.

Realita je o něco kostrbatější a právě v tom je ta práce pro studia nevděčná. Oni v nich totiž stejně nevypadají, stejně jako není identické jejich okolí. Drobné nuance jsou ale překvapivě častým bodem sváru a nejinak je tomu i v případě poslední hry od studia Polyphony Digital. Vtip je v tom, že se můžeme přít jak chceme, ale nejlépe to všechno vypadá bezprostředně vedle sebe. Doma to jde těžko. Na YouTube jsou proto kanály, které se na srovnávání her specializují – jako Cycu1.

Dnes si taková videa ukážeme. První porovnává Gran Turismo Sport s tři roky starým Driveclubem od dnes již bývalého studia Evolution. Ve druhém je hlavní hvězdou opět Gran Turismo, ale spolu s ním se můžete podívat na Project CARS 2. Třetí porovnává rivaly z obou konzolí, totiž GTS a Forzu Motorsport 7, a v posledním pak můžete srovnat dosud poslední Gran Turismo 6 (z PlayStationu 3) a jeho mladšího sourozence. Našli jste vítěze? A překvapilo vás něco?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama