Sniper: GW3 neprodal ani 750 tisíc kopií
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sniper: GW3 neprodal ani 750 tisíc kopií

Sniper: GW3 neprodal ani 750 tisíc kopií

David Plecháček

David Plecháček

23. 10. 2017 13:45 5
Reklama

Před vydáním Sniper: Ghost Warrior 3 jsme se sami sebe ptali, jestli konečně CI Games vystoupí z role autorů převážně béčkových her, nebo jestli jejich dosud nejambicioznější projekt nezabředne do tuctovosti. SGW3 lze bezesporu považovat za AAA hru, ale pro polské studio byla tak nákladná, až jim zlomila vaz.

Ghost Warrior 3 se musel prodávat závratnou rychlostí, aby se zaplatil, a to se bohužel nestalo. Celá situace vyústila dřívějším prohlášením, že se naši severní sousedé raději zaměří na své osvědčené hry druhého sledu, které nejsou tak nákladné a pro studio tak nepředstavují takový risk. Jak moc byla situace tragická jsme dlouhou dobu nevěděli, nicméně vedení společnosti skrze Marka Tymiňského zveřejnilo přesná čísla.

CI Games do obchodů rozeslalo 750 tisíc kopií. To znamená, že jich ani tolik bývalo CityInteractive neprodalo. Zajímavé je, že jejich předchozí největší hru, Lord of the Fallen, dosud vyzkoušelo 7 milionů hráčů. Pravdou ale je, že tento klon Souls titulů byl zdarma jak pro předplatitele PS Plus, tak ve službě Xbox Live Gold.

Tymiňski řekl, že studio teď připravuje Lord of the Fallen 2. Nebude jej ale vyvíjet samo, nýbrž hledá partnera, se kterým by se na projektu podílel. Rozpočet by měl být přibližně stejný jako minule. Stejný obnos se chystá i pro novou taktickou střílečku, o níž ale více nevíme.

Sniper: Ghost Warrior 3 není tak špatná hra, jaké o ní panuje přesvědčení. Přesvědčte se sami, hru si můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama