Zamíří LawBreakers jednou i na Switch?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zamíří LawBreakers jednou i na Switch?

Zamíří LawBreakers jednou i na Switch?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

23. 10. 2017 14:57 8
Reklama

CliffyB a jeho tým Boss Key Productions dělají momentálně vše pro to, aby zachránili svůj nákladný projekt LawBreakers. A kromě vytrvávající podpory v podobě přísunu nového obsahu, četných aktualizací i víkendů zdarma rovněž v týmu uvažují o rozšíření hry v podobě širšího portfolia platforem.

Slavný designér dlouhodobě nevylučuje případnou existenci Xbox One verze hry, nově se však dozvídáme také o tom, že by nemusela být ani zcela vyloučená verze pro Nintendo Switch. Bleszinski se totiž v rozhovoru pro magazín GameSpot rozhovořil o tom, že Switch jako takový je velmi zajímavou konzolí, má to však svá specifika.

V případě nevyloučené Switch verze hry by údajně vývojáři z Boss Key Productions zvažovali unikátní přístup využívající zejména mobilní charakter této platformy. To by kupříkladu mohlo znamenat LawBreakers v podobě 1v1 režimu, který by mohl například poměřovat síly hráčů nacházejících se poblíž sebe.

Ovšem stejně tak by se mohlo jednat i o pokus přinést víceméně plnohodnotný port se vším všudy. Vyloučeného zkrátka není nic, jisté je ovšem to, že se CliffyB a jeho tým rozhodně nevzdávají a v tom jim nezbývá než držet palce. U nás si každopádně startovní podoba hry odnesla velmi solidní hodnocení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama