Stáhněte si trial nového South Parku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stáhněte si trial nového South Parku

Stáhněte si trial nového South Parku

Pavel Makal

Pavel Makal

24. 10. 2017 16:11
Reklama

South Park: The Fractured But Whole konečně dorazil na pulty obchodů, u nás si o něj můžete i zasoutěžit a v naší recenzi se dočkal velmi slušného hodnocení. Jestliže se ale chcete spolehnout spíše na vlastní zkušenost, máte od nynějška šanci. Tedy pokud hrajete na konzolích.

Ubisoft totiž dnes pro hráče na PlayStation 4 a Xboxu One zprovoznil bezplatný trial. V rámci něj si hru můžete vyzkoušet jednu hodinu bez jakýchkoli dalších omezení. Pokud se následně rozhodnete nový South Park pořídit, veškerý dosavadní postup hrou vám zůstane a můžete plynule navázat.

Nabídka se bohužel netýká hráčů na PC a tento fakt už stačil v diskuzích na internetu vzbudit nemalou vlnu nevole. Ubisoft se k rozhodnutí neposkytnout trial na PC nevyjádřil. Připomeňme, že v případě The Fractured But Whole nevydržela protipirátská ochrana Denuvo ani jediný den.

The Fractured But Whole přináší přepracovaný soubojový systém a svým příběhem navazuje na tři roky starý The Stick of Truth. Ve hře se opět zhostíte dítěte, které se teprve nedávno přistěhovalo do horského městečka a po úspěšném tažení ve Stick of Truth jej nyní čeká superhrdinské dobrodružství, v němž opět nebude nouze o větry, za vlasy přitažené příběhové linky a Morgana Freemana. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama