Hráči se potýkají s bany v PC verzi Destiny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hráči se potýkají s bany v PC verzi Destiny

Hráči se potýkají s bany v PC verzi Destiny

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

26. 10. 2017 15:16 3
Reklama

Vypadá to, že technicky jinak údajně velmi zdatná PC verze Destiny 2 se potýká s nečekanými obtíženi. Hráči této verze druhého dílu Destiny se totiž údajně setkávají s masivním přívalem zákazů přístupu do hry, které však neumí nikdo ze strany Bungie přesvědčivě či uspokojivě vysvětlit. Díky tomu mezi hráči panuje spíše chaos vzniklý neschopností vhodně komunikovat.

Předem přitom Bungie avizovali, že budou omezovat zásahy aplikací třetích stran, nicméně dopady jsou v tomto případě údajně mnohem většího rázu, než jaké zjevně kdo čekal. Stejně tak tým Bungie skrze svého komunitního manažera zmiňuje, že hra pouze těmto programům zamezuje funkci, bany by na základě použití kupříkladu programů určených pro sledování technických statistik určitě přicházet neměly. Některé z těchto zákazů přitom v Bungie prý již zrušili.

Jednotlivé bany přitom prý v žádném případě nejsou automatické a v Bungie prý manuálně vybírají ty hráče, kteří mají potenciál poškodit ekosystém hry. To prý v den vydání hry znamenalo zhruba čtyři stovky hráčů a takovým byl přístup omezen nikoli na základě běžných programů. To je prý „blbost“:

Programy typu Discord, Mumble či Fraps tedy prý mohou mít omezenou funkcionalitu, rozhodně by ale na základě jejich použití nemělo docházet k rozdávání zákazů přístupů do hry.

Klíč pro rozřešení této hádanky však, zdá se, v tuto chvíli stále ještě chybí. Někteří touto formou trestu stižení hráči tak prozatím tápají a doufají v to, že jejich zážitek již brzy nebude nijak blokován.

Každopádně pokud již máte s PC verzí Destiny 2 své zkušenosti a narazili jste na podobné zákazy přístupů do hry, tak se o své zkušenosti v diskuzi pod článkem určitě podělte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama