Známe obsah season passu Shadow of War
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe obsah season passu Shadow of War

Známe obsah season passu Shadow of War

Pavel Makal

Pavel Makal

26. 10. 2017 09:15 2
Reklama

Přestože ještě čerstvý titul Middle-earth: Shadow of War nabízí už v základu velmi slušnou porci obsahu na desítky hodin hraní, připravili vývojáři z Monolithu i dnes už tradiční season pass, který hru v průběhu času obohatí o několik přídavků. Na co přesně se mohou jeho majitelé těšit, to Monolith oznámil skrz nový trailer.

Season pass se dá rozdělit na dvě části – tou první jsou dva nové klany skřetů, které přinesou rozšíření Slaughter Tribe Nemesis Expansion a Outlaw Tribe Nemesis Expansion. Tato DLC vám do hry přidají nové epické a legendární skřety, nové pevnosti s tematickými trůními sály klanů Slaughter a Outlaw a samozřejmě i nové legendární sety vybavení. Zatímco klan Slaughter patří k těm nejbrutálnějším a nejkrvežíznivějším nepřátelům, na něž můžete při svých poutích Mordorem narazit, Outlaws se zase vyznačují hlubokou nenávistí ke komukoli, kdo by jim chtěl vládnout.

Druhá část season passu zahrnuje dvě příběhová rozšíření. V tom prvním s názvem Blade of Galadriel si budete moci vyzkoušet roli elfky Eltariel. Kromě osmi nových unikátních legendárních skřetů, jež je možno získat pro svou armádu v rámci hlavní příběhové kampaně, vám toto rozšíření osvětlí další detaily příběhového pozadí a zároveň odemkne skin Eltariel pro hraní kampaně.

Nabídku uzavírá druhé příběhové DLC s názvem Desolation of Mordor, v němž bude hlavní roli představovat velitel posádky Minas Ithil jménem Baranor. V tomto rozšíření se objeví například trpasličí lovec Torvin, který vám pomůže vyrobit nové vybavení, hlavním cílem ale bude z žoldáků vybudovat armádu lidí, kteří vám pomohou dobýt nový pouštní region Lithlad. Podstatné je, že si vyzkoušíte boj bez zvláštních schopností prstenu moci a bez pomoci ducha Celebrimbora. I toto DLC vám pak umožní odemknout si nový skin pro hlavní kampaň. Season Pass vychází u nás na zhruba 1100 korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama