Video ukazuje, jak vypadá L.A. Noire ve 4K
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Video ukazuje, jak vypadá L.A. Noire ve 4K

Video ukazuje, jak vypadá L.A. Noire ve 4K

David Plecháček

David Plecháček

27. 10. 2017 11:47 6
Reklama

Dočkáme se někdy druhého L.A. Noire? To je otázka, jejíž odpověď nikdo nezná. Pokud jste si ale oblíbili příběh agenta Phelpse, nezbývá vám prozatím nic jiného, než se smířit s šest let starou hrou. Pravdou ale je, že ani ta nemusí vypadat špatně. Jednak proto, že ve své době L.A. Noire vypadalo nadstandardně, ale také proto, že zanedlouho vyjde jeho remaster.

Povedené, problémy soužené drama totiž vyjde v remasterované podobě na PlayStationu 4 a Xboxu One, respektive využije sílu PS4 Pro a Xboxu One X. Zatímco na „starých“ konzolích bude obraz v klasickém rozlišení 1080p, na nových konzolích bude ve 4K. Právě pro majitele těchto zařízení vyšel nový trailer, jak jinak než ve 4K kvalitě.

Mimo to tato verze vyjde i na Nintendu Switch, přičemž o rozlišení na hybridní konzoli nemáme žádné zprávy. Narozdíl od ostatních ale verze pro Switch nabídne i speciální možnosti ovládání související s možnostmi Joy-conů. Oproti jiným platformám ale bude tato verze o něco dražší. Tam, ale i na ostatních zařízeních se nicméně dočkáme verze se všemi DLC. Hru si můžete pořídit na Xzone.cz.

Vedle toho také vyjde L.A. Noire: The VR Case Files, speciální verze pro VR headset HTC Vive. Tento balíček bude obsahovat sedm případů speciálně vytvořených pro virtuální realitu.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama