Sledujte trailer z pokračování Last of Us
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte trailer z pokračování Last of Us

Sledujte trailer z pokračování Last of Us

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

30. 10. 2017 17:35 30
Reklama

V rámci pařížské konference Sony nesměla chybět také ukázka fanoušky PlayStationu 4 jedné z pravděpodobně nejočekávanějších akcí – The Last of Us Part II, kterou má na svědomí velmi zkušený tým Naughty Dog.

Očekávání se v tomto případě naplnila a Sony skutečně ve spolupráci s týmem video přivezla, to však ve své podstatě neodhalilo nic kdovíjak konkrétního a představilo nám zejména temnou atmosféru a tíživost světa hry, ve kterém lidstvo již dávno není pány tvorstva.

V tomto případě se jedná o ukázku jednoho z četných příběhových předělů, nevíme ovšem, o jaké postavy se jedná. Jisté je nicméně to, že se nemají rádi, díky čemuž dojde na pokus o oběšení, na lámání kostí kladivem i na kladivo zaražené do lebky jedné zřejmě záporné postavy. To sice může znít poněkud brutálně (a měli bychom tímto varovat před věkovým omezením upoutávky), nicméně na poměry světa hry se jedná o celkem běžnou nabídku a denní chléb hlavních hrdinů.

Nic však prozatím nevíme o plánovaném datu vydání, jako nášup si však můžete pustit drobné interview poodhalující zákulisí vývoje hry. V tomto případě se tak máte možnost dozvědět se něco více o vylepšeném enginu i o tom, že se již celý tým Naughty Dog na plný úvazek věnuje přípravě právě této očekávané pecky. A my na to konto můžeme být jen zvědaví.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama