Far Cry 5 přinese podporu kooperace
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Far Cry 5 přinese podporu kooperace

Far Cry 5 přinese podporu kooperace

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

31. 10. 2017 08:38 1
Reklama

Ubisoft dává svými tituly dlouhodobě najevo, že kooperace a týmové hraní zkrátka táhne a ani Far Cry 5 nebude výjimkou. V rámci Paris Games Week jsme se tak dočkali nové ukázky z této akce, která nově odhaluje zaměření právě na kooperaci jako takovou.

S kooperací si tvůrci série pohrávali již ve čtvrtém díle hry, ten pátý však jde o pomyslný krok dál a hru jako takovou půjde ve dvou s kamarádem dohrát od samotného začátku až do jejího konce. Jedinou výjimkou bude tutoriál hry.

Získané zkušenosti i předměty si přitom budou moci hráči přenášet z jedné kooperační hry do druhé, nicméně příběh samotné hry postoupí pouze u toho hráče, který hru v první řadě hostoval.

A že taková kooperace může být pekelně zábavná, to vám již odhaluje zmíněný trailer, který představuje jen některé z četných možností toho, jakým způsobem bude možné zatápět svým protivníkům ve dvojici.

Moderní FPS Far Cry 5 každopádně vychází 27. února a těšit se na něj můžete například i ve formě předobjednávky skrze obchod Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama