Switch verze L.A. Noire potřebuje kartu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Switch verze L.A. Noire potřebuje kartu

Switch verze L.A. Noire potřebuje kartu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

2. 11. 2017 15:58 10
Reklama

Majitelé Nintenda Switch by se měli mít na pozoru v případě zájmu o detektivu L.A. Noire, která 14. listopadu zamíří na trojici moderních konzolí, té od Nintenda nevyjímaje. Nejen v případě digitálně distribuované edice hry se totiž musí připravit na velkou náročnost na úložiště konzole.

Konzole totiž nebude v základní konfiguraci vůbec stačit a bude zapotřebí používat dodatečně instalovanou paměťovou microSD kartu, která poslouží jako úložiště pro dodatečných zhruba 14 GB dat, jež budou k dispozici jak pro verzi hry určenou do digitální distribuce, tak i pro tu, která zamíří do kamenných obchodů a která bude mimo jiné k mání i na Xzone.

Tento balíček dat přitom obsáhne rovněž takzvanou day-one aktualizaci. Samotná digitální verze hry pak zabere 29 GB dat, samotné úložiště konzole je sice větší (32 GB), ovšem zhruba pětinu z interního úložiště zabírá samotný systém konzole. Otázkou ovšem je, proč Rockstar hru v případě fyzických kopií neplánuje standardně distribuovat na cartridge o větší velikosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama