Sony zve na PlayStation Experience
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony zve na PlayStation Experience

Sony zve na PlayStation Experience

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

7. 11. 2017 10:58 9
Reklama

Výstava Paris Games Week ještě nebyla tou poslední velkou akcí, na níž se letos ukáží zástupci společnosti Sony se svými tituly. Již tradičně se totiž bude konat ještě prezentace PlayStation Experience, v níž v kalifornském Anaheimu bude Sony ukazovat další novinky a chystané tituly.

Akce bude probíhat ve dnech od 9. do 10. prosince a již nyní se dozvídáme to, že se při této příležitosti blíže představí dlouho zatajovaný titul Dreams, o němž jsme ostatně již před pár dny v souvislosti s touto událostí vesele spekulovali.

Na stejném místě bude Sony dle příspěvku na oficiálním blogu prezentovat například také ještě akci tvůrců InFamousGhosts of Tsushima, jejíž oznámení proběhlo právě na Paris Games Week. Prezentace nových her a jejich prvků pak doprovodí i řada dalších akcí, mezi něž bude spadat například soutěžní klání v Gran Turismo Sport či turnaje pořádané Capcomem.

Na webu PlayStation se pak můžete dočíst i to, že vedle toho se Sony ještě chystá i do Los Angeles na rovněž tradiční akci jménem The Game Awards, a to pouhé dva dny před PSX.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama