FIFA by nemusela vycházet každý rok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka FIFA by nemusela vycházet každý rok

FIFA by nemusela vycházet každý rok

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

9. 11. 2017 15:09 5
Reklama

Každý večer zapadne slunce, zelená je tráva a fotbal, to je hra. Jsou zkrátka výroky a pravdy, nad kterými nikdo z nás snad ani nechtěl kdy zapochybovat a mezi takové se řadil i prostý fakt ten, že na podzim vyšla nová FIFA. Nicméně právě to poslední možná není až tak jisté, jako tomu doposud bylo.

V budoucnu totiž může přijít změna v podobě větší inklinace ke hře jakožto ke službě a k zavedení jakési formy předplatného, což už ostatně nyní můžeme částečně spatřovat v rámci služby EA Access či EA Origin Access. FIFA by tedy v budoucnu mohla dostávat pouze jakési aktualizace (podobně jako na mobilních platformách) a to stejné by mohlo navíc platit i u série Madden. Nicméně dle slov Andrewa Wilsona (CEO EA) tomu tak brzy určitě nebude a tento vývoj bude prozatím spíše postupný.

Vývoj je s rostoucí chutí hráčů rok od roku náročnější a dražší.

Nad těmi pravými důvody můžeme v tuto chvíli jen spekulovat, nicméně svoji roli v tom bez pochyb hrají i finance. Vývoj je s rostoucí chutí hráčů rok od roku náročnější a dražší (vzpomeňme na existenci nákladných příběhových režimů) a prodloužení mezer mezi jednotlivými velkými ročníky (anebo obecný přístup k modelu hry jakožto služby) by mohlo mít za následek častější návraty fanoušků, a ne tedy kupříkladu pouze těch, kteří si hru nekoupili v předešlém (tedy doposud loňském) ročníku.

Smysl by to dávat mohlo, nicméně opět podotýkáme, že se prozatím jedná o nijak konkrétní plány, vyznívají však celkem zajímavě a po všech těch letech i celkem revolučně, co říkáte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama