RPG Vampyr nedostane rozšiřující DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka RPG Vampyr nedostane rozšiřující DLC

RPG Vampyr nedostane rozšiřující DLC

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

9. 11. 2017 15:21
Reklama

Akční RPG Vampyr vyvíjené francouzským týmem Dontnod (tvůrci původních epizod Life is Strange a plnohodnotného pokračování) se připomíná, a to pro mnohé hráče relativně sympatickým oznámením, jež se týká rozšiřujících balíčků pro hru.

Až hra v první polovině příštího roku vyjde, tak to bude pravděpodobně její finální podoba a u té nejspíše také zůstane. Vyloučené samozřejmě nejsou případné aktualizace či drobné úpravy a rok poté třeba případná GOTY edice hry s jedním novým kostýmem, klasický nášup DLC balíčků do hry a další nutnost tahat šrajtofle však v tomto případě pravděpodobně očekávat nemusíme.

Alespoň tak to vyplývá z rozhovoru s prezidentem vydavatelské společnosti Focus Home Interacitve, která má vydání akčního Vampyru na starosti. Potencionálně ještě lépe pak zní příslib toho, že pokud bude hra úspěšná, tak by mohlo navíc dojít i k aktivní přípravě pokračování, na které již nějaké myšlenky údajně existují. To vše ovšem bude záležet na tom, jakého přijetí se hra dočká. Spolu s tím se navíc každopádně dozvídáme to, že úspěch bude znamenat už jeden milion prodaných kopií, prostá polovina přitom prý bude stačit k tomu, aby hra byla rentabilním projektem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama