Švédské tanky i v konzolovém WoT
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Švédské tanky i v konzolovém WoT

Švédské tanky i v konzolovém WoT

Pavel Makal

Pavel Makal

10. 11. 2017 09:36 7
Reklama

World of Tanks už dlouho není jen doménou PC hráčů. Hra zdomácněla i na konzolích a zahrát si ji tak můžete na PS4, Xboxu 360 a Xboxu One. Právě do konzolové verze nyní dorazil nový obsah v podobě devátého hratelného národa.

Na bojiště dorazily švédské tanky a obohatily hru o dvacítku nových modelů. Ta obsahuje lehké, střední i těžké tanky a nabídne i destroyery. Na vrcholu tankového potravního řetězce, na samotném trůnu síly je usazen Tier X těžký Kranvagn. Pro hráče, kteří mají rádi výzvy a v rukou pak pořádnou sílu, je tohle šance zařadit vedle AMX 50B a T57 do sbírky něco opravdu silného a krásného zároveň.

Švédské tanky se mohou pochlubit nízkými profily, takže získat vhodnou a vlastně i strategickou výhodu při hledání ideální pozice, není nijak těžké. UDES 03 a Strv 103 B navíc odhalí zbrusu nový herní styl nazvaný Siege and Travel. Doslovný překlad v tomto případě není na místě, protože styl hraní vybídne z bezpečného místa k útoku, aby po něm následoval únik do bezpečí. 

V rámci konzolového updatu do hry dorazil i unikátní Primo Victoria, tank od skupiny Sabaton. To je je populární švédská metalová kapela, která se poprvé ve spojení s World of Tanks ukázala na letošním Gamescomu. Muzikanti mající tankovou hru ve velké oblibě navíc udělali „tankový videoklip“ pro svou píseň Primo Victoria. Kapela se navíc v klipu objevuje jako posádka svého tanku. Kromě toho hra nyní obsahuje podporu posílené konzole Xbox One X.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama