V Battlefrontu si nyní kredity nekoupíte
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Battlefrontu si nyní kredity nekoupíte

V Battlefrontu si nyní kredity nekoupíte

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 11. 2017 11:15 24
Reklama

Kolotoč informací týkajících se mikrotransakcí v čerstvé akci Star Wars Battlefront II stále ještě nekončí a manažer týmu DICE vydal prohlášení, v němž oznamuje kompletní vypnutí mikrotransakcí.

Jedná se samozřejmě o reakci na vlnu nevole, kterou zvolený přístup EA a potažmo vývojářů k mikrotransakcím vyvolal. Utrácení peněz nebylo dle názoru hráčů zcela v pořádku a reakcí tedy je momentálně to, že utrácet peníze v tuto chvíli není vůbec možné.

Veškerý dodatečný obsah do hry tedy lze momentálně zpřístupnit pouze za pomocí samotného hraní a čerství hráči (hra vyšla právě dnes) tak prozatím podobu mikrotransakcí ani nemohou v plné síle otestovat.

DICE každopádně slibují momentálně komunitě hráčů plně naslouchat a možnost utrácet reálnou měnu do hry navrátí později a zcela nepochybně také v pozměněné podobě. Ta současná přitom dokázala pobouřit nejen samotné hráče (viz kupříkladu včerejší zpráva týkající se umělého zpomalování přísunu kreditů) i některé úřady, které hru podezírají z praktik, jež vykazují specifické vlastnosti hazardních her. To v případě hry znamenalo nutnost kupovat krabice s odměnami, jejichž výčet však v momentě transakce nebyl znám.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama