CD Projekt netouží po mikrotransakcích
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka CD Projekt netouží po mikrotransakcích

CD Projekt netouží po mikrotransakcích

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 11. 2017 10:15 16
Reklama

Ve světle posledních informací týkajících se tradičních velkých singleplayerových her a honbou za co možná nejhladší formou integrace mikrotransakcí se jakýkoli příspěvek týkající se tradičního přístupu a minimální implementace tohoto prvku zdá být pomalu zjevením. A naštěstí jedním takovým zřejmě bude chystané RPG Cyberpunk 2077, jež má na svědomí polský CD Projekt RED.

V případě tohoto titulu se totiž hráči mají dočkat očekávaného velkého singleplayerového dobrodružství, které nabídne důraz na příběh a které se nebude snažit uměle snažit tahat peníze v momentech, kdy to jinak zcela postrádá smysl. Přístup by tedy v tomto případě měl být identický, jaký CD Projekt RED razil u třetího Zaklínače.

Původně přitom obavy vznikly v momentě, kdy Adam Kiciński z CD Projektu RED zahlásil, že v případě Cyberpunk 2077 tvůrci experimentují s on-line prvky hry. Fandové tradičních přístupů i pořádků se však zřejmě nemusejí vůbec ničeho obávat, o čemž mimo jiné více vypovídá i výše přiložený tweet.

Cílem totiž údajně není snaha si něco dodatečně nahrabat v rámci zmíněných mikrotransakcí, ale otevřít se dosud neprozkoumané části trhu, což pochopitelně na jednu stranu smysl rozhodně dává.

Jakékoli obavy však prý v tento moment nejsou na místě, na dodatečné informace bychom si však raději měli ještě počkat. Zmíněný rozhovor každopádně můžete zhlédnout níže pod článkem. Dostupný je v původní polštině, můžete si u něj však zapnout anglické titulky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama