Horor Soma přidá neškodný režim
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Horor Soma přidá neškodný režim

Horor Soma přidá neškodný režim

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

22. 11. 2017 13:51 8
Reklama

Na konzoli Xbox One dorazí 1. prosince a dva roky po původním vydání atraktivní hororový titul Soma. Svoji premiéru na této konzoli si však prožije v poněkud odlišené podobě. Ta se přitom bude ve formě bezplatné aktualizace ve stejném období týkat i hráčů na PC a na PlayStationu 4.

Novinkou je totiž takzvaný Safe Mode, který spočívá v úpravě obtížnosti hry a v jejím dodatečném zpřístupnění pro větší procento hráčů, kterým nutně nemusí být adrenalinové zážitky příliš po chuti.

V takzvaném Safe Mode režimu vymizí akutní riziko neúspěchu, potvory samotné však ze hry nevymizí a budou světem hry pochodovat i nadále. Zakladatel týmu Frictional Games Thomas Grip však podotýká, že jejich motivací bude nově zvědavost, nikoli touha po fyzické likvidaci hráčovy postavy.

S touto myšlenkou si prý navíc již pohrávali dříve, a to takže již před samotným vydáním hry, nicméně nakonec od podobných myšlenek v týmu z nejrůznějších důvodů opustili. Dle aktuálních slov zakladatele studia tomu však takto vlastně ani být nemuselo, neboť tento režim prý smysl rozhodně dává a své místo ve hře určitě má.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama