GT Sport rozšíří obsah pro jednoho hráče
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GT Sport rozšíří obsah pro jednoho hráče

GT Sport rozšíří obsah pro jednoho hráče

David Plecháček

David Plecháček

23. 11. 2017 10:33 6
Reklama

Gran Turismo Sport se sice může na první pohled tvářit jako klasické precizní Gran Turismo, pod kapotou je ale úplně jiné. Je multiplayerové a hráče, který s ostatními nechce nic míc, hází rovnou přes palubu. Je smutné, když je právě tohle největší kritikou nové hry, když po ostatních stránkách šlape jako švýcarské hodinky. A tak Polyphony připravuje záplatu.

Začněme tím bližším, ale nepodstatnějším: nový patch 1.06 přidá na konci za čtyři dny do hry trojici nových vozidel: hybridní ISO Rivolta Zagato VGT, speciál Audi R18 a ikonické Shelby Cobra 427. Ale poté, co update vejde v platnost, můžete rovnou svůj zrak upřít na kvapem se blížící prosinec. V něm se totiž Gran Turismo výrazně změní.

Prosincový update totiž do hry přidá GT League, nový singleplayerový režim založený na tom, co v sérii známe z minulých dílů. Sport tak nabídne nejrůznější poháry/šampionáty od jednoduchých až po ty, které představují nejnáročnější výzvu pro zkušené řidiče. Jejich součástí budou i vytrvalostní závody. Kromě toho se s updatem rozšíří opět i vozový park, oproti listopadu navíc markantně.

Mezi dvanáctkou modelů nechybí Mazda RX-7, dva různé Nissany Skyline, Lamborghini Countach, Ferrari F40 a Ferrari Enzo Ferrari nebo Crovette Stingray. Kromě tradičních supersportů se ale můžete těšit i na speciál od KTM, hipísácký VW Sambabus padesát let staré 1967 Chevy Nova značky Chris Holstrom Concepts.

Do konce roku je to tedy cca 15 aut, Sony ale slibuje do března dodat celkově asi padesátku nových modelů. Updaty prý budou pokračovat ale i během celého následujícího roku, kdy vedle nových vozidel přibudou i nové tratě. Jsme rádi, kudy se Gran Turismo posouvá, ale neodpustíme si: To to ve hře nemohlo být od začátku?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama