GoW 4 a další míří do Xbox Game Pass
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GoW 4 a další míří do Xbox Game Pass

GoW 4 a další míří do Xbox Game Pass

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

24. 11. 2017 13:31
Reklama

Předchozí spekulace se potvrzují a v průběhu prosince dorazí do herní permanentky Xbox Game Pass další tituly v čele se čtvrtým dílem akční série a vlajkové lodi konzole značky Xbox – Gears of War.

Akce Gears of War 4 doplní portfolio her této značky (a celkově také tuto sérii zkompletuje) nebude samozřejmě jediným prosincovým přírůstkem. Tento titul doprovodí ještě Darksiders: Warmastered Edition, Sherlock Holmes: The Devil's Daughter, This War of Mine: The Little Ones, Casey Powell Lacrosse 16 a Mega Man 10.

Zmíněný výčet titulů dorazí do této služby již příští týden 1. prosince a nabídka her tím celkem významným způsobem naroste. Donekonečna však tato permanentka určitě růst nebude a Microsoft rovněž připomíná fakt, že některé z titulů budou tuto službu naopak opouštět.

A ve finále můžeme zmínit již jen to, že k vyzkoušení je tato permanentka aktuálně již za pouhých 20 korun. Tato nabídka platí aktuálně pouze pro nové předplatitele a po prvním měsíci se předplatné navýší na standardní cenu. Ta činí necelých 150 korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama