Destiny 2 mění systém zisku zkušeností
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Destiny 2 mění systém zisku zkušeností

Destiny 2 mění systém zisku zkušeností

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

26. 11. 2017 18:38 3
Reklama

Po stále ještě ne zcela vyřešených problémech druhého moderního Battlefrontu s krabicemi s odměnami se objevily obtíže také u Destiny 2. Zde však měly poněkud odlišný charakter a spočívaly v umělém zpomalování postupu a ve zkresleném získávání zkušeností.

Na Redditu se objevil příspěvek popisující praktiky odměňujícího systému hry, který přerozděloval získané zkušenosti a který zejména ovlivňoval rychlost jejich zisku. Po překročení dvacáté úrovně totiž hra zcela zřejmě měnila tempo zisku zkušeností na základě typu aktivit.

Aktivity delšího charakteru hráče odměňovaly rychleji než ty krátkodobé a prosté takzvané „grindování“ tedy tak trochu postrádalo smysl. Na tom by nemuselo být nic extra špatného, potíž ovšem nastala v momentě, kdy si hráči povšimli faktu, kterak uživatelské rozhraní hry tento systém nereflektovalo. Množství zobrazovaných zkušeností tedy neodpovídalo reálnému zisku.

A právě ona absence konzistence s tím, co se zobrazovalo ve hře samotné, se stala okamžitým trnem v oku nejednoho hráče. V Bungie naštěstí tentokrát zareagovali velmi rychle a tento znehodnocující systém pár hodin po zveřejnění onoho příspěvku deaktivovali.

Tým vydal při této příležitosti vysvětlení a slibuje situaci nadále řešit. Chování systému prý nevyhovovalo nejen hráčům samotným, ale po analýze interních dat také prý ani samotnému týmu.

Nyní už tedy data zobrazovaná i reálná sedí, o konečnou podobu systému se však prý nejedná a tým Bungie slibuje příští týden bedlivě sledovat a analyzovat data a poté pravděpodobně také oznámit další plánované změny.

Změnu v chování hry a v systému přerozdělování zkušeností každopádně můžete posuzovat již nyní i vy sami. Pokud vám ale tento titul ve sbírce stále ještě chybí, tak můžete zavítat určitě například na Xzone, kde si můžete vybrat platformu i kýženou edici.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama