Fallout 4 a Skyrim jsou na Xboxu krásnější
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fallout 4 a Skyrim jsou na Xboxu krásnější

Fallout 4 a Skyrim jsou na Xboxu krásnější

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

30. 11. 2017 13:48 9
Reklama

Dvojicí skutečně vyladěných obrázků přímo ze hry upozorňuje Bethesda na příjemný fakt, že její tituly Fallout 4 a již tak vylepšená edice RPG The Elder Scrolls V: Skyrim se dočkaly přidání podpory silnější konzole od Microsoftu – Xboxu One X.

Zmíněné tituly již umí podporovat i papírově slabší PlayStation 4 Pro a doplňují tak řady dalších her od Bethesdy, jež se s mocnějším hardwarem učí zacházet. Vlastnosti jednotlivých her se sice mohou mírně lišit, v případě obou těchto konkrétních titulů je však řeč o podpoře mimo jiné o 4K rozlišení.

Fallout 4 se navrch ještě dočká vylepšení týkajících se dynamického rozlišení, vylepšení vykreslovací vzdálenosti pro vegetaci i pro NPC a k tomu do hry dorazily i povšechně hezčí světelné efekty. U Skyrimu pak oficiální příspěvek zmiňuje jen dodatečnou funckionalitu v podobě dynamického rozlišení. Tak jako tak by se ovšem mělo jednat o důstojné zástupce titulů, z nichž jeden je starší hrou současné generace a ten druhý je navíc ukázkou modernizace hry z ještě předešlé generace konzolí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama