PUBG poběží na Xbox One X o něco lépe
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PUBG poběží na Xbox One X o něco lépe

PUBG poběží na Xbox One X o něco lépe

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

1. 12. 2017 09:11 5
Reklama

Vehementní snaha ostatních týmu neznevýhodňovat hráče se silnějšími konzolemi na úkor těch s původními verzemi PlayStaitonu 4 či Xbox One v rámci kompetitivních her se zřejmě nebude tak úplně týkat Playerunknown’s Battlegrounds. A to právě na Xbox One.

Verze pro Xbox One X se totiž dočká svižnějšího běhu z pohledu snímků za vteřinu – hráči se silnější konzolí se totiž mohou těšit na 60 snímků za vteřinu. Ti se standardním modelem (či s Xbox One S) se pak mohou těšit na minimálně 30 snímků za vteřinu. V ideálním případě bude hodnota o něco vyšší, nepřekročí však pravděpodobně mez 40 snímků za vteřinu.

Vizuální rozdíl bude pochopitelně minimální, drobné nuance se však mohou týkat odezvy ze strany ovladače a celkové reakční doby, nicméně Brendan Greene na to konto hráče ujišťuje, že rozdíly nebudou nijak dramatické ani nijak výrazně znevýhodňující.

A posoudit to přitom budeme moci již velmi brzy – Playerunknown’s Battlegrounds vyjde na Xbox One v režimu ještě rozpracované hry již 12. prosince. Ještě tento měsíc pak program předběžného přístupu stihne opustit PC verze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama