Call of Duty odhaluje zimní přídavek
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Call of Duty odhaluje zimní přídavek

Call of Duty odhaluje zimní přídavek

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

7. 12. 2017 10:50 1
Reklama

Vývojářský tým Sledgehammer Games oznamuje komunitní událost Winter Siege, která již během zítřka dorazí do akce Call of Duty: WWII a která nepřináší nic jiného než do zimního kabátu zahalené přídavky pro hru.

Předně se tak hráči dočkají pozměněného sociálního hubu jménem Headquarters, který nově bude zahalen sněhem a ve kterém bude pořádně mrznout. Spolu s tím dorazí neokoukané prvky výbavy, jež budou opět laděny do zimního hávu a které navíc budou k dispozici pouze po omezený čas.

Od pátku 8. prosince a celkově až do 2. ledna se pak hráči mohou těšit nejen na tyto novinky, ale také na zimní verzi mapy Carentan, do níž budou moci naskočit všichni hráči. Původní Carentan je přitom k mání pouze pro majitele daného přídavku či pro ty, kteří si zaplatili season pass.

Do hry rovněž hlásí návrat mód Gun Game, ve kterém hráči obdrží novou zbraň po každém úspěšném zabití protivníka. A navrch níže přiložená ukázka slibuje také příchod týdenních výzev i denních příkazů.

Takže pokud jste majiteli hry a rádi byste v multiplayeru narazili na něco dosud neokoukaného, tak do hry určitě počínaje zítřkem opět zavítejte. Ty ostatní pak můžeme odkázat například na Xzone, kde je hra pochopitelně stále také k mání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama