God of War nabídne české titulky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka God of War nabídne české titulky

God of War nabídne české titulky

Pavel Makal

Pavel Makal

27. 12. 2017 08:50 7
Reklama

Majitelé PlayStation 4 si v rozhodně nemohou stěžovat na to, že by v uplynulém roce neměli na své konzoli co hrát. A jak to vypadá, nejinak tomu bude i v roce příštím. Vývojářská studia pod hlavičkou Sony se činí a jednou z prvních vlaštovek bude mnohými netrpělivě očekávaný nový díl série God of War. K němu se zároveň pojí pro našince velmi zajímavá zpráva.

Kratos a jeho syn ve svém severském dobrodružství totiž dostanou do vínku českou lokalizaci ve formě titulků. To je určitě vítanou informací pro všechny hráče, kteří tak úplně nevládnou angličtinou, a přesto by si rádi hru užili. Nový God of War ostatně z dostupných informací působí jako zdaleka nejvíce příběhový díl série. Česká pobočka Sony se navíc zmínila o tom, že v jednání je i lokalizace dalších titulů. Takovému Detroitu by určitě slušela také.

Nový God of War se z antického Řecka přesouvá na zasněžený sever. Razantní krok by sérii mohl prospět, už jen proto, že v původním domově spartán Kratos už povraždil snad vše, co šlo. Novinka bude akcentovat jeho vztah se synem Atreem, konkrétní zápletku ale zatím neznáme. Jisté je jen to, že se opět setkáme se slavnými postavami mytologie a s velkou pravděpodobností z nich naděláme fašírku. God of War zatím nemá konkrétní datum vydání, spekuluje se ale o 22. březnu příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama