Další DLC pro Destiny nás vezme na Mars
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další DLC pro Destiny nás vezme na Mars

Další DLC pro Destiny nás vezme na Mars

David Plecháček

David Plecháček

29. 12. 2017 14:34 1
Reklama

Curse of Osiris nejen, že situaci Destiny 2 nezlepšilo, ale dokonce ji v mnoha ohledech zhoršilo. Activision tak kvůli svým rozhodnutím není zrovna nejpopulárnější herní společností dneška. Bude těžké situaci krotit a vyřešit ji ku spokojenosti všech hráčů. Další pokus pravděpodobně Activision a vývojáři z Bungie dostanou v březnu.

Další rozšíření totiž pravděpodobně v březnu vyjde a ponese název Gods of Mars. Alespoň to vyplývá z úniku na americkém a japonském PlayStation Store. Ačkoliv byla stránka okamžitě stažena, na Redditu se screenshoty uchovaly. Rozšíření podle popisu nabídne lokaci zvanou Frigid Vale of Mars. V ní nás bude doprovázet Ana Bray na cestě k poražení Charlemagna a osvobození Rasputina.

Stejně jako předchozí DLC, i Gods of Mars nabídne nutný obsah ve formě nových zbraní, nové zbroje, příběhové mise, multiplayerové mapy, nepřátele a v neposlední řadě bossy. Na další informace kromě relativně fádního popisu si budeme muset počkat. Náplň nového DLC je samozřejmě jedna věc, ale nová lokace a další příběhové mise současnou podobu hry nespraví.

I přes kritiku hráčů jsou ale i tací, kteří si druhé Destiny dosyta užívají. Možná by chytlo i vás. Proto si jej můžete zakoupit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama