Nexon vysvětluje úpadek LawBreakers
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nexon vysvětluje úpadek LawBreakers

Nexon vysvětluje úpadek LawBreakers

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

3. 1. 2018 13:46 11
Reklama

Ani četné víkendy zdarma ambiciózní akci jménem LawBreakers zřejmě patřičně nepomohly a hra zřejmě nadále svižným tempem míří do záhuby. Novou informací zapadající do této nešťastné mozaiky je aktuálně prohlášení vydavatele hry, společnosti Nexon.

Ta ještě v průběhu listopadu vydala finanční zprávu, v níž připisuje špatný finanční výsledek v severní Americe především právě akci LawBreakers. Důvodem přitom bylo údajná souhra dat vydání této hry a mohutně úspěšné akce a zástupce žánru battle royale jménem Playerunknown’s Battlegrounds.

Sluší se však dodat, že LawBreakers ale přeci jen cílí na poněkud jiné publikum a hráčskou základnu tak hře mnohem spíše kradou tituly jiné. Stejně tak ona souběžnost v datech vydání také nemusí být až tak horká, neboť PUBG je mezi hráči díky programu předběžného přístupu přeci jen již delší dobu.

Každopádně něco na tom jistě být může, nicméně hře jako takové to dnes již jen sotva pomůže a pokud se nestane nějaký zázrak (například v podobě razantní změny distribučního modelu), tak lze jen těžko očekávat obrat v situaci.

Tak jako tak bych se ale osobně přikláněl k názoru tomu, že zklamání je v případě LawBreakers spíše způsobeno velikostí hráčské základny jako takové a nikoli kvalitami hry, komunita hráčů v tom však má jasno a dlouhodobě spíše skomírá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama