NBA Playgrounds pro Switch už je on-line
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka NBA Playgrounds pro Switch už je on-line

NBA Playgrounds pro Switch už je on-line

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

5. 1. 2018 12:09
Reklama

Odlehčená sportovní arkáda NBA Playgrounds se vydala potěšit majitele Nintenda Switch již v loňském roce, letos a krátce po novém roce se však hráči dočkali několika příjemných změn v podobě takzvané vylepšené edice.

NBA Playgrounds - Enhanced Edition je momentálně k mání za cenu původní hry, majitelé originálu se však dočkali jejího bezplatného vylepšení. To znamená přidání veškerého obsahu i z jiných zařízení (tedy kupříkladu stovku nových postav, dresů a dalších drobností) a navrch také přidání dlouho slibované on-line složky hry.

Ta byla při květnovém vydání nedílnou součástí edic hry pro ostatní konzole i pro PC, na Nintendu Switch však multiplayer jako takový přítomný nebyl, a to údajně z technických důvodů.

Tvůrčí tým Saber Interactive však přislíbili brzkou nápravu, ta na sebe však nechala čekat poněkud delší dobu. Odměnou za delší čekání je ovšem v tomto případě fakt, že veškerý dodatečný obsah je k mání bez nutnosti dalšího příplatku a navrch se také majitelé konzole dočkali rovněž lepší optimalizace z hlediska úložiště. Nová edice hry díky tomu zabírá o 2 GB prostoru méně, než jako tomu bylo u originálu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama