Insurgency: Sandstorm přijde o singleplayer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Insurgency: Sandstorm přijde o singleplayer

Insurgency: Sandstorm přijde o singleplayer

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

8. 1. 2018 15:41
Reklama

Taktická střílečka Insurgency by během letoška měla obdržet další díl s podtitulem Sandstorm, který zavede hráče do pouštních bojů a do válkou dlouhou dobu zmítaného Iráku (byť se nově dozvídáme o tom, že konflikt to bude fiktivní). Aktuálně se ovšem dozvídáme o tom, že původně plánovaná kampaň nakonec nebude ve hře přítomná, tedy alespoň ne v rámci prvotního vydání hry.

Oficiálně zveřejněné důvody (čtěte například příspěvek na fórech hry) přitom vypadají identicky jako dříve v případě akce Pátek 13. Tvůrci tedy aktuálně dávají zapravdu CliffimuB, který již dříve varoval před vysokými náklady příběhových her, což momentálně překvapilo i tým New World Interactive, jež za Insurgeny stojí. Priorita zkrátka momentálně tkví ve vyladěném multiplayeru.

Tato značka přitom úplně původně začínala jako prostá modifikace a až postupem času se vyvinula v samostatný titul, podobné zprávy tedy vyznívají o to pochopitelněji. Aktuálně se každopádně musíme spokojit s ubezpečením, že myšlenky na příběhovou kampaň dorazí o něco později.

Ta přitom měla mít původně formu sólového či kooperativního dobrodružství, ve kterém mělo jít o záchranu unesené ženy a který si můžete připomenout níže přiloženou a již dříve uvedenou ukázkou.

Na webu hry se se nicméně můžete pokusit o registraci do uzavřeného alfatestu hry, který bude probíhat v rámci PC verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama