Sledujte ukázku Metal Gear Survive
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte ukázku Metal Gear Survive

Sledujte ukázku Metal Gear Survive

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

8. 1. 2018 12:37 8
Reklama

Na pět minut záběrů z hraní příběhové kampaně nadcházející survival akce Metal Gear Survive se můžete díky sdílnosti magazínu IGN podívat v níže přiložené ukázce. Sami se tedy můžete podívat na to, jakým směrem se aktuálně série Metal Gear ubírá po odchodu původního tvůrce Hidea Kodžimy.

Děj hry se bude odehrávat mezi posledním dílem a jeho krátkým prequelem a představuje poněkud netradiční zaměření na survival prvky, což momentálně a v rámci diktátu dnešní doby znamená zejména přívaly zombií.

S těmi bude zapotřebí bojovat nejen za pomocí zbraní jako takových, ale i důvtipem. Ten zde mimo jiné bude mít podobu například možnosti budovat vlastní báze.

Jinak ale zcela zřejmě nebudou chybět ani prvky známé z ostatních dílů série, a kromě běžné akce se tak hráči zcela očividně dočkají také povědomých stealth prvků. Celé dobrodružství přitom půjde prožít v kooperaci až se třemi dalšími hráči.

Metal Gear Survive dorazí do Evropy 22. února na PC i na konzole (Xbox One a PlayStation 4) a právě konzolové edice si můžete již nyní předobjednávat například na Xzone. Od 18. do 21. ledna se navíc hráči na konzolích mohou těšit na betu hry, jež přinese trojici hratelných misí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama