Další zombie kapitola CoD ve videu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další zombie kapitola CoD ve videu

Další zombie kapitola CoD ve videu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 1. 2018 10:15
Reklama

Velkou dávkou okultismu říznuté a čerstvě vydané video láká do další zombie kapitoly Call of Duty: WWII, která po událostech v Mittelburgu zavede hráče na zdánlivě opuštěný ostrov nacházející se severně od Německa.

Nicméně tam pochopitelně bude čekat poněkud nemilé překvapení a kapitola jménem Darkest Shore nebude opět ukrývat nic jiného než smrtelné nebezpečí.

Na to jsou však hlavní hrdinové Marie, Drostan, Olivia a Jefferson pochopitelně zvyklí a ničeho podobně umrlého se ani v nejmenším nezaleknou.

Darkest Shore bude samozřejmě součástí většího DLC balíčku. Ten v tomto případě ponese jméno The Resistance a přinese mimo jiné také sadu dalších map. Těmi jsou Valkyrie, Anthropoid a Occupation s tím, že právě poslední jmenovaná je remakem oblíbené mapy z Modern Warfare 3. Zajímat by zrovna nás však měla zejména první jmenovaná, neboť ta se bude odehrávat v tehdejším Československu.

Vedle toho se hráči mohou těšit také na nový režim jménem Operation Intercept, ve kterém půjde o záchranu francouzských odbojářů a o snahu dostat se s nimi následně do bezpečí.

A jako první dorazí v rámci získané exkluzivity na PlayStation 4, a to již 30. ledna. Hráči na ostatních platformách se tohoto balíčku dočkají následně o měsíc později.

Hru samotnou i její season pass (jehož součástí tento balíček pochopitelně je) můžete sehnat pochopitelně například i na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama