Vývoj Vampyru přiblíží série videí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývoj Vampyru přiblíží série videí

Vývoj Vampyru přiblíží série videí

Pavel Makal

Pavel Makal

11. 1. 2018 16:23 1
Reklama

O hře Vampyr už jsme toho napsali víc než dost. Chystaný titul od studia Dontnod Entertainment nás zpočátku uhranul originálním příběhem (i když i starý Vampire: The Masquerade - Redemption obsahuje hlavního hrdinu, který balancuje na tenké linii lidskosti a vnitřní nemrtvé bestie) a slibovanou velkou svobodou v rozhodování, od oznámení už ale uplynulo poměrně hodně vody a finální produkt zatím nikde. Vývojáři ale chtějí aspoň trochu přitopit pod kotlem očekávání.

Přestože dosud neznáme datum vydání, autoři chtějí alespoň přiblížit chod vývoje skrz několik video deníčků. Ty vznikají v dílnách vydavatelství Focus Home Interactive a ponesou souhrnný název Dontnod Presents Vampyr. 

Celkem se podle dostupných informací můžeme těšit na čtyři pětiminutové epizody. Ta první se bude jmenovat Making Monsters a vyjde 18. ledna. Jak už název napovídá, bude se věnovat tvorbě jednotlivých příšer, které obývají svět Vampyra. S týdenními odstupy pak vyjdou také epizody Architects of the Obscure, Human After All a Stories fromt he Dark.

Vampyr vypráví příběh doktora Jonathana Reida, který se během epidemie španělské chřipky na počátku 20. století nešťastným způsobem nechá pokousat upírem a sám se tak stává bytostí noci. Hráč bude muset řešit náročná morální dilemata a jeho činy budou mít zásadní vliv na to, jak to s celým Londýnem, v němž se příběh odehrává, vůbec dopadne. Titul by měl snad vyjít na jaře letošního roku, a to na PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama