Nové video z Far Cry 5 odhaluje kooperaci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové video z Far Cry 5 odhaluje kooperaci

Nové video z Far Cry 5 odhaluje kooperaci

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

16. 1. 2018 11:23 5
Reklama

Ubisoft vypouští nové video z Far Cry 5, které v tomto případě odhaluje nejen záběry ze hry, ale ve formě doprovodného komentáře také i některé její zákonitosti. Ty se v tomto případě týkají zejména kooperační složky hry a nabitého seznamu charakterů a herních postav.

Těch vedlejších postav a zkrátka těch, se kterými bude možná nějaká forma interakce, bude ve hře rovnou přes šedesát. Po tomto příslibu poměrně obsáhlého světa po stránce vedlejších postav následuje ukázka několika patálií plných explozí v podání dvojice hráčů.

Vedle toho ještě záběry ze hry vyobrazují některé zástupce fauny, mezi něž patří i divoké šelmy typu medvěd a další drobnosti. Hlavním sdělením dnes prezentovaných záběrů je však především volnost v celkovém přístupu.

Hra zkrátka nabízí obrovské množství situací, způsob jejich vyřešení je však na hráčích samotných a na jejich prostém důvtipu. Ostatně na něco takového jsme ale již z této série přeci jen zvyklí.

Far Cry 5 vychází po posledním odkladu až 27. března a k předobjednání je hra na Xzone, kde také naleznete i doprovodné reklamní předměty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama