Poslechněte si ukázku hudby z Vermintide 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Poslechněte si ukázku hudby z Vermintide 2

Poslechněte si ukázku hudby z Vermintide 2

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 1. 2018 17:11
Reklama

Jméno Jespera Kyda by vám určitě nemělo být neznámé. Tento známý hudební skladatel se podílel na hudebních doprovodech sérií Hitman, Assassin’s Creed, Borderlands a dalších a nově si můžeme poslechnout ukázku toho, co si chystá pro multiplayerovou akci Warhammer: Vermintide 2.

Jesper Kyd byl v roce 2005 za svou práci na Hitman: Contracts oceněn v rámci udílení cen BAFTA a už to samotné je zajímavou zárukou toho, že by se v případě tohoto titulu mohlo jednat (tedy minimálně po stránce hudebního doprovodu) o zajímavý zážitek.

K dispozici jsou nově tři skladby a nesou jména Troll Fight, Norsca Chaos a Entering the War Camp. Odkazy vás zavedou na videa zveřejněná na YouTube kanálu nezávislého tvůrčího týmu Fatshark.

Hudba je ale jedna věc a byť se jedná jistě o důležitou složku celkové atmosféry hry, tak my jsme přeci jen mnohem zvědavější na to, jak bude vypadat výsledný produkt jakožto celek. A ten již každopádně slibuje dorazit brzy – tým Fatshark láká na počátek tohoto roku, nic přesnějšího však prozatím bohužel v rukách ještě nemáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama