Hunt od Cryteku míří do uzavřené alfy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hunt od Cryteku míří do uzavřené alfy

Hunt od Cryteku míří do uzavřené alfy

David Plecháček

David Plecháček

19. 1. 2018 11:02 1
Reklama

Není potřeba připomínat, že Crytek si prošel výraznými problémy. Po zavření několika studií se ale zdá být situace alespoň stabilizovaná a německá společnost vyhlíží světlejší zítřky. Po experimentálních projektech by status quo mohla zvrátit na první pohled standardní hra. Pod skořápkou Hunt: Showdown se ale možná skrývá víc.

Vtip je v tom, že pod pokličku chystaného titulu vidí málokdo. Crytek se dosud omezil na několik málo informací – vychází ze zrušeného konceptu Hunt: horors of the Gilded Age, sází na kombinaci PvE a PvP pěti týmů po dvou hráčích, hororovou atmosféru a relativně taktickou akci, v rámci které je úkolem všech hráčů vystopovat a zabít skryté démony. Představivosti se ale meze nekladou, tudíž lze využít i toho, že jednotlivé týmy dojdou ke stejnému cíli, kde na ně může čekat nemilé překvapení v podobě konkurenční skupiny.

Hunt ale stejně jako předchozí projekty Cryteku sází na strhující grafické zpracování. Novinka vypadá na jednotlivých záběrech skvěle a sami jsme zvědaví, jak bude vypadat v chodu a co k jejímu hraní bude vůbec potřeba. Do jisté míry nám dá odpověď úplný závěr ledna, jelikož 31. vstoupí projekt do uzavřené alfaverze. Během té dojde k testování mechanismu, balancování i sbírání zpětné vazby od komunity.

Jestli se nadále počítá se vstupem do early accessu je otázka, na kterou nám německá společnost nedala žádnou odpověď. Podle karty hry na Steamu ano, ale předchozí zprávy naznačovaly, že by to nemělo trvat tak dlouho. Uzavřená alfa ale značí něco jiného. Přihlásit se o ní může každý z vás, takže pokud máte zájem, neváhejte navštívit tuto adresu a zkusit své štěstí. Crytek bude jednotlivce vybírat v několika vlnách, a není jisté, jestli se dostane na každého.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama