Výsledky OWL: Korejci stále dominantní
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Výsledky OWL: Korejci stále dominantní

Výsledky OWL: Korejci stále dominantní

David Plecháček

David Plecháček

22. 1. 2018 10:14
Reklama

Opět vám přinášíme souhrnné výsledky uplynulých dní esportové ligy Overwatch League. Každý z dvanácti týmů se opět představil na pódiu hned dvakrát, a jestliže minulý týden přinesl pramálo překvapení, Week 2 se odehrál naprosto podle původních předpokladů.

Svou dominanci potvrdily jihokorejské týmy: o první místo se dělí všechny tři. O skóre se do popředí protlačilo Seoul Dynasty, následované korejskými enklávami z Londýna a New Yorku. Z děleného první místa po týdnu spadl celek Los Angeles Valiant, překvapení prvního týdne soutěže. Valiant především doplatili na obtížný los, když jim do cesty vstoupily hned dvě vedoucí mužstva celé soutěže.

Vedoucí tým ze Soulu neměl příliš těžkou práci, když se mu postavily týmy z opačné strany tabulky. Ani Boston Uprising, ani Florida Mayhem nedokázalo sehranosti jihokorejců vzdorovat a oba týmy si odnesly drtivou porážku 0:4. Další vedoucí mužstva, jak londýnští Spitfire, i New York Excelsior, měli o něco těžší úlohu – již zmíněné LA Valiant.

Opticky lépe svou roli sehráli favoritů zvládli hráči z New Yorku, kteří zápas vyhráli 3:0. Jenže svou dominanci předvedli pouze na první mapě, a o další body už se vedl lítý boj. Valiant ale dokázali své snažení přetavit pouze v remízu na poslední mapě. Ještě srdnatěji si ale počínali proti Londýnu, v jejichž souboj došel až do prodloužení. V něm už ale nedokázali skóre otočit, a tak si odnesli druhou prohru druhého týdne.

Dění na opačné straně tabulky zůstává taktéž konzistentní. Šanghaj ani Dallas stále nemají ani jedno vítězství, tudíž zůstávají stále poslední. Hned pět celků je vyrovnáno uprostřed tabulky s dvěma výhrami a dvěma prohrami. Houston, LA Valiant, San Francisco, LA Gladiators a Philadelphia Fusion. Houston se ale jako jediný z nich přidal k vedoucí trojici co do počtu vítězství minulého týdne, protože oba své zápasy dokázal vyhrát a díky skóre se rázem drží na čtvrtém místě.

Druhý týden první části se opět rozběhne v noci ze středy na čtvrtek. Uvidíme, jestli favorité obstojí i v dalších zkouškách. Týmů bez jediné prohry ale určitě ubyde. Proti sobě se totiž postaví dva vedoucí celky dosavadního průběhu, a to v posledním duelu noci z pátku na sobotu.

Overwatch League (první část, druhý týden)

(divize/výhry/prohry)

1.   Seoul Dynasty: PAC - 4:0
2.   New York Excelsior: ATL - 4:0
3.   London Spitfire: ATL - 4:0
4.   Houston Outlaws: ATL - 2:2
5.   Los Angeles Valiant: PAC - 2:2
6.   San Francisco Shock: PAC - 2:2
7.   Los Angeles Gladiators: PAC - 2:2
8.   Philadelphia Fusion: ATL - 2:2
9.   Boston Uprising: ATL - 1:3
10.  Florida Mayhem: ATL - 1:3
11. Dallas Fuel: PAC - 0:4
12.  Shanghai Dragons: PAC - 0:4

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama