Lootboxy se nevyhnou ani GR: Wildlands
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Lootboxy se nevyhnou ani GR: Wildlands

Lootboxy se nevyhnou ani GR: Wildlands

Pavel Makal

Pavel Makal

24. 1. 2018 13:34 1
Reklama

Lootboxy se staly jedním z nejžhavějších témat konce loňského roku. Však se také objevily v celé řadě velkých herních titulů předvánoční sezóny. Nejpalčivější kritice byl kvůli nim vystaven druhý díl Star Wars Battlefront, k nalezení jsou ale například také v Need for Speed Payback, Call of Duty: WWII nebo v Destiny 2. Nově se s nimi potkáte i v téměř rok starých Wildlands.

Zatím poslední díl taktické série Ghost Recon dostane lootboxy jako součást chystaného updatu Extended Ops. Ten by měl dorazit ještě do konce tohoto měsíce. Takzvané Battle Crates nabídnou náhodný obsah ve formě kosmetických předmětů, neměly by tedy žádným způsobem ovlivnit samotnou hratelnost.

Bedny budou rozděleny do dvou druhů, zatímco Spec Ops Crate cílí především na single player a co-op, Ghost War Crate, jak už název napovídá, má odemykat předměty v PVP režimu Ghost War. Bedny si můžete pořizovat v in-game obchodě a jedna vás vyjde na 400 kreditů. Do začátku dostanete od každého typu jeden kus zdarma.

V bednách naleznete epické a exotické zbraně, vozidla a tak dále. Ghost War Crates pak nabídnou i novou řadu skinů pro postavy. Zbraně by ale podle všeho měly být pouhými reskiny již existujících kousků. Veškerý obsah, který bude v bednách k nalezení, si také můžete koupit přímo v některém z nabízených balíčků. Celkem se má jednat o zhruba 200 předmětů různého stupně rarity. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama