Ukázka Attack on Titan ukazuje město
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ukázka Attack on Titan ukazuje město

Ukázka Attack on Titan ukazuje město

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

25. 1. 2018 16:07 1
Reklama

Chystaná fantasy akce Attack on Titan 2 nebude pouze o soubojích s obrovskými a poslední bašty lidstva ohrožujícími titány, ale také o aktivitách poněkud prostšího charakteru. A jednou takovou může být například průzkum městských částí, které je právě před oněmi titány zapotřebí zuby nehty bránit a které se aktuálně představují v nové upoutávce.

Video představuje něco málo ze záběrů z mírumilovnějších částí hry a tvůrci je doplňují také náhledem na to, jak budou moci hráči upravovat vzhled svých avatarů. Zde ale pochopitelně nehledejme nic kdovíjak převratného – upravit zkrátka půjde jak charakter obličeje, tak i řada dalších doplňků a drobných vlastností.

K tomu bude možné promlouvat i k ostatním a nehratelným postavám, jež budou nabízet další posun ve znalosti příběhového pozadí a se kterými bude možné rovněž navázat také přátelské pouto.

Chybět samozřejmě nesmí ani RPG prvky v podobě možného vývoje postav, vybavení i odhalování slabin samotných titánů, a to díky možnosti provádět výzkum na zajatých jedincích.

Do těch se každopádně hráči budou moci pustit již 20. března, kdy hra dorazí na Xbox One, PlayStation 4, PC a dokonce i na Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama