Druhá část Turning Tides ještě v lednu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Druhá část Turning Tides ještě v lednu

Druhá část Turning Tides ještě v lednu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

26. 1. 2018 17:00 3
Reklama

Již delší dobu se fanoušci a hráči Battlefieldu 1 poohlížejí po druhé polovině přídavku Turning Tides, prozatím však marně. Původně přitom EA spolu s týmem DICE přislíbili druhou část přídavku vydat ještě v lednu, ten se však již pomalu ale jistě blíží ke konci. Nakonec to ale vypadá, že se jim tento slib povede alespoň částečně naplnit.

Příští týden v úterý 30. ledna totiž druhá polovina přídavku skutečně vyjde, zatím však pouze pro majitele Premium Passu či pro ty hráče, kteří si zakoupili takzvanou Revolution edici hry. A spolu s tímto rozšířením obsahu do hry dorazí rovněž dosud největší aktualizace. Ta se zaměří zejména na dodatečné vybalancování hry.

Oznámení samotné přichází skrze poněkud strohý příspěvek na fórech hry, kde se rovněž dozvídáme o tom, kterak bude mít vypuštění aktualizace za následek také drobný výpadek serverů. K tomu dojde v případě PC verze v 30. ledna v devět hodin ráno, na PS4 v deset hodin dopoledne a o hodinu později pak i na Xbox One. Doba výpadku je v případě všech tří platforem naplánována zhruba na dvě hodiny.

Největší devizou druhé části přídavku i nadále zůstává dvojice map. Ty ponesou jména Heligoland Bight a Zeebrugge. Brzy poté by měl každopádně následovat přídavek poslední, který navrch přinese patero map i jeden nový režim.

A pokud byste ještě toužili do hry naskočit a dosud jste si tento válečný titul nepořídili, tak můžete zavítat samozřejmě například i na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama