Reedus o nadčasovosti Death Stranding
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Reedus o nadčasovosti Death Stranding

Reedus o nadčasovosti Death Stranding

David Plecháček

David Plecháček

26. 1. 2018 15:23 8
Reklama

O Death Stranding se často v žertu říká, že nikdo kromě Kodžimy vlastně neví, o čem je. „V určitém rozsahu vím, o čem ta hra je,“ říká Norman Reedus v jednom z rozhovorů, „teď jsme byli na Music Game Award a byli jsme na pódiu a já měl v připraveném rozhovoru na mikrofon říct, že konečně musím na internet, abych zjistil, o čem Death Stranding vůbec je,“ pokračoval v žertu. Nakonec se ale o chystané novince rozpovídal ještě víc.

Norman Reedus hraje v chystané hře hlavní roli. To on propůjčil tvář a hlas hlavnímu hrdinovi. „Ale hlavně jsem se Hidea ptal asi na trillion otázek.“ Kdykoliv, když se o Death Stranding mluví, padne spojení, že dotyčný nikdy nic takového neviděl. Zatím se ho drží i sám herec, který říká, že strhující je už samotný koncept. „Není to hra typu 'zabij všechny a vyhraješ hru', je to něco, co spojuje, přesný opak. A proto si myslím, že je nadčasová.

V určitém ohledu do ní Hideo Kodžima přidal i sociální aspekt. Je v ní prvek určitých sociálních médií, myšlenka, že součástí dnešní kultury (i kvůli hrám) je založená na tom být sám v jedné místnosti. „Ztratíte s lidmi fyzický kontakt. Tohle se odehrává až po tom, když se jej snažíte navázat,“ řekl herec, který se nejvíce proslavil v roli Daryla z The Walking Dead.

Zajímavá část rozhovru v B&H podcastu nesla i o vlastní postavě Reeduse. „Je zajímavá. Ale když jsem ho (Kodžimu) potkal, ptal jsem se: „Takže budu hrát sebe?“ A on že: „Ne, ty budeš sebou.“ Takže když natáčíme motion capture, tak jsem zkrátka Norman.“ Podle všeho se studio snaží zachytit každý jeho pohyb, každý jeho manýr, cokoliv, co ho dělá jím samým. Rozhovor Reedus zakončil se slovy, že bude s Kodžimou dělat cokoliv, co bude sám režisér hry chtít: „On je prostě génius na jiné úrovni.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama