Siege se naučí s PS4 Pro a s Xbox One X
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Siege se naučí s PS4 Pro a s Xbox One X

Siege se naučí s PS4 Pro a s Xbox One X

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

26. 1. 2018 14:01 2
Reklama

Ubisoft se v případě Rainbow Six Siege může chlubit poměrně slušným počtem hráčů, což je pochopitelně důsledek zejména trvalé péče vydavatele a stálým přísunem nového obsahu. Ostatně o vytrvávající podpoře hry nás vydavatel ubezpečuje poměrně často a v pravidelných intervalech a právě dnes se k tomu dozvídáme ještě sympatickou novinu týkající se technické stránky hry.

Akční multiplayerový titul Rainow Six Siege se totiž časem údajně naučí podporovat i silnější konzole v podobě Xbox One X a PlayStation 4 Pro. Jak a kdy k tomu dojde, to prozatím bohužel netušíme, tweet na oficiálním Twitter účtu hry však naznačuje poměrně konkrétní informace o tom, že tyto plány v týmu v současné době skutečně existují.

Zda to ale bude v podobě podpory 4K rozlišení, ve větším počtu snímků za vteřinu a zda do hry případně dorazí technologie HDR, to nyní vskutku netušíme. Celkem jistý ovšem již nyní je fakt ten, že vydavatel rozhodně nebude chtít znevýhodňovat majitele původních a slabších verzí těchto konzolí.

Na další detaily tedy opět jednou nezbývá než si počkat, už ale jen takovýto mlhavý příslib zní poměrně zajímavě, co říkáte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama