Siege přinese nový režim se zombíky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Siege přinese nový režim se zombíky

Siege přinese nový režim se zombíky

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 1. 2018 11:17
Reklama

Jak jsme informovali ještě před koncem minulého roku, tak se dnes také již brzy stane skutečnostní a francouzský vydavatel Ubisoft láká k časově omezené události, jež do on-line kompetitivní akce Rainbow Six Siege přinese ryze kooperativní režim jménem Outbreak.

V rámci tohoto režimu se hráči přetransformují z jednotky protiteroristické na specialisty proti hordám a nájezdům nemrtvých nepřátel. Ti dorazí do městečka jménem Truth or Consequences, jež leží v rozlehlém Novém Mexiku ve Spojených státech.

Událost potrvá čtyři týdny a v rámci jednotlivých her se vždy spojí až tři hráči naráz. Tento tým specialistů se následně vydá do ulic městečka, v němž jsou všichni obyvatelé v rámci karantény uzavřeni a kde se to pochopitelně také hemží obrovským nebezpečím. Chybět samozřejmě nesmí ani unikátní prvky výbavy, které bude po vzoru základní hry možné odemknout pochopitelně i jen prostým hraním.

Další detaily však naneštěstí Ubisoft prozatím nesdílí a láká na turnaj Six Invitational, během kterého dojde k velkému odhalení tohoto časově omezeného režimu. A ono odhalení každopádně proběhne již 13. února. Tento režim by nicméně dle prvotních informací mohl následně dorazit už o měsíc později, tedy v průběhu března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama